Nyheder - El-branchen

Nye tilskudsmuligheder til opkvalificering af ufaglærte
Fra 1. januar 2024 giver kompetenceudviklingsfonden mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne tilskud til opkvalificering af ufaglærte medarbejdere til faglærte. Der kan også søges tilskud til arbejsfordeling, i tilfælde af at virksomheden midlertidigt ikke kan beskæftige medarbejderne.
Læs mere
Nu er det nemmere at søge om tilskud til efter- og videreuddannelse som medarbejder og virksomhed
Arbejdsgivere og medarbejdere i installations- og skorstensfejerbranchen kan nu nemt finde information og søge tilskud i et helt nyt kompetencefondsunivers, hvis de er omfattet af overenskomsterne på området.
Læs mere
El-branchens grønne kurser
Hvis Danmark skal være et grønt foregangsland, viser analyser, at vi har brug for flere kloge hænder.
Læs mere
Info om El-Branchens Kompetenceudviklingsfond
Læs og download flyer om tilskudsmulighederne fra kompetenceudviklingsfonden.
Læs mere
El-branchens Efteruddannelse Årskatalog
El-branchen er fortsat i solid vækst, og der er susende travlt i virksomhederne. Den teknologiske udvikling holder højt tempo og bidrager til et behov for, at virksomheder og medarbejdere sikrer sig opdaterede kompetencer. AMU-kurser rettet mod branchen giver, som dette katalog viser, en bred vifte af muligheder for at finde netop det kursus man, som medarbejder eller virksomhed, har brug for.
Læs mere
Opdateret indhold og ny struktur på alarm- og sikringskurser
Både brand-, sikrings- og overvågningskurserne om AIA, ADK og TVO er blevet teknisk opdateret og har fået en ny og tydeligere struktur.
Læs mere
Nu er det blevet sjovere at arbejde med maskindirektivet
Hver gang en elektriker skal udføre arbejde på en maskine, gælder reglerne i maskindirektivet. Derfor er det vigtigt, at elektrikeren ved, hvornår installationen slutter, og hvornår maskinen begynder.
Læs mere
Prøv den digitale varmepumpe
I den nyudviklede interaktive digitale varmepumpe er det nemt at se både, hvad der sker inden i huset og inden i varmepumpen.
Læs mere
Nyt fra El-branchens Kompetenceudviklingsfond
Nu kan virksomheder og medarbejdere søge om tilskud til efteruddannelse, der bliver gennemført som fjernundervisning, blended learning eller som onlinekursus. De nye muligheder for digital efteruddannelse er et supplement til de i forvejen gældende tilskudsmuligheder.
Læs mere
EVU er sekretariat for de faglige udvalg for henholdsvis elektrikeruddannelsen og vvs-energiuddannelsen.
Sådan behandler vi persondataCookiepolitik
Kontakt EVU
Højnæsvej 71
2610 Rødovre
CVR: 25138902
Tlf: +45 36 72 64 00Email: evu@evu.dk
arrow-right