VVS’ere kan få større tilskud til efteruddannelse

Fra den 1. september kan medarbejder få dækket op til 100 % af bruttolønnen, når de søger tilskud til selvvalgt efteruddannelse i VVS-branchens Kompetenceudviklingsfond.

Efteruddannelse er vigtigt både for medarbejdere og virksomheder, hvis man vil følge med udviklingen i branchen.  Derfor giver kompetenceudviklingsfonden nu 100 % tilskud til dækning af medarbejderens løntab ved selvvalgt efteruddannelse, hvis kurset er ansøgt og afholdt efter 1. september 2023. 

Vvs-branchen er en central spiller i forhold til at installere fremtidens grønne løsninger – både i dag og i fremtiden. Frem mod 2030 er det besluttet, at Danmark skal reducere drivhusgasudledningen med 70 %. 

Hvis målene om reduktion skal nås, skal fossile brændsler erstattes af grøn energi, og energiforbruget skal minimeres. Det kræver energieffektive løsninger, smarte installationer og driftsoptimeringer. 

Når vi som vvs-branche skal nå i mål med en stor del af den grønne omstilling, forpligter vi os til at være up-to-date på de kompetencer, der nu og i fremtiden vil blive efterspurgt. 

VVS-branchens Kompetenceudviklingsfond giver mulighed for tilskud til efteruddannelse for både virksomheder og medarbejdere. Læs mere om mulighederne her.

EVU er sekretariat for de faglige udvalg for henholdsvis elektrikeruddannelsen og vvs-energiuddannelsen.
Sådan behandler vi persondataCookiepolitik
Kontakt EVU
Højnæsvej 71
2610 Rødovre
CVR: 25138902
Tlf: +45 36 72 64 00Email: evu@evu.dk
Til toppen