Nye tilskudsmuligheder i VVS-branchens Kompetenceudviklingsfond

Fra 1. januar 2024 giver kompetenceudviklingsfonden mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne tilskud til opkvalificering af ufaglærte medarbejdere til faglærte. Der kan også søges tilskud til arbejdsfordeling, i tilfælde af at virksomheden midlertidigt ikke kan beskæftige medarbejderne.
Fondens bestyrelse har besluttet, at der kan gives tilskud til opkvalificering af voksne ufaglærte medarbejdere, så de kan gennemføre en vvs-energiuddannelse og få svendebrev.

Bestyrelsen har også besluttet, at fonden kan give tilskud til arbejdsfordeling, hvor medarbejderen kan gå på uddannelse højst halvdelen af arbejdstiden, hvis virksomheden i en begrænset periode ikke kan beskæftige medarbejderne på fuld tid. Muligheden for tilskud ved arbejdsfordeling ligger udover medarbejdernes ret til selvvalgt efteruddannelse.

Derudover har bestyrelsen besluttet, at virksomheder kan søge tilskud til særligt tilrettelagte forløb forud for Forberedende
Voksenundervisning (FVU), hvis en realkompetencevurdering viser, at en gruppe medarbejdere mangler basale kompetencer inden for fx dansk, matematik eller digitale færdigheder forud for et normalt forløb med FVU-undervisning.

De nye tilskudsmuligheder træder i kraft den 1. januar 2024.

Se alle mulighederne og søg tilskud på fondens hjemmeside.
Tilskudsmuligheder i VVS-branchens Kompetenceudviklingsfond
Klik på billedet for at læse brochuren i en online viewer version.
Du har også mulighed for at downloade eller dele brochuren direkte fra vieweren.
Hvis du har spørgsmål om VVS-branchens Kompetenceudviklingfond, er du altid velkommen til at ringe til Nadia Nygaard Nannberg på telefon 3115 5102.
Du kan også skrive en mail til vvsfond@evu.dk
EVU er sekretariat for de faglige udvalg for henholdsvis elektrikeruddannelsen og vvs-energiuddannelsen.
Sådan behandler vi persondataCookiepolitik
Kontakt EVU
Højnæsvej 71
2610 Rødovre
CVR: 25138902
Tlf: +45 36 72 64 00Email: evu@evu.dk
Til toppen