Ny sammenlagt kompetenceudviklingsfond mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne

Fra 1. januar 2024 er HK Privat Industrikompetencefonden og HK Privat Installationskompetencefonden blevet sammenlagt til én fond: Kompetenceudviklingsfond mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne. Samtidig ændres tilskudsmulighederne, så ingen er ringere stillet end tidligere.
Skrivebordsarbejde
Den nye kompetenceudviklingsfond gør det nemmere og mere overskueligt for medarbejdere og virksomheder, der er dækket af overenskomsterne mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne, at søge tilskud til efter- og videreuddannelse.

Bestyrelserne i HK Privat Industrikompetencefonden og HK Privat Installationskompetencefonden er enige i sammenlægningen til én samlet fond for området: Kompetenceudviklingsfond mellem HK Privat og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Med den nye sammenlagte fond følger også en række ændringer i tilskudsmulighederne, så de er ens for alle medarbejdere, der er omfattet af enten HK-industrioverenskomsten eller HK-installationsoverenskomsten. Ingen er dog ringere stillet end hidtil.

Fonden yder tilskud til selvvalgt efteruddannelse, aftalt akademi- og diplomuddannelse, virksomhedsplanlagt efteruddannelse og uddannelse når de timelønnede i virksomheden er på arbejdsfordeling. Mulighederne for efter- og videreuddannelse gælder fortsat for afskedigede medarbejdere. Elevers mulighed for fritidsuddannelse gælder også fortsat.

Sammenlægningen og ændringerne er trådt i kraft den 1. januar 2024. 


Læs mere om de ændrede tilskudsmuligheder på fondens hjemmeside.
Tilskudsmuligheder i HK Privat Kompetenceudviklingsfond
Klik på billedet for at læse brochuren i en online viewer version.
Du har også mulighed for at downloade eller dele brochuren direkte fra vieweren.
Hvis du har spørgsmål om HK Privat Kompetenceudviklingfond er du altid velkommen til at ringe til Nadia Nannberg på telefon 3115 5102.
Du kan også skrive en mail til hk-fond@evu.dk
EVU er sekretariat for de faglige udvalg for henholdsvis elektrikeruddannelsen og vvs-energiuddannelsen.
Sådan behandler vi persondataCookiepolitik
Kontakt EVU
Højnæsvej 71
2610 Rødovre
CVR: 25138902
Tlf: +45 36 72 64 00Email: evu@evu.dk
Til toppen